...
Myde Sweden - Premium Vapes

Maximera ångan, minimera priset! Upptäck våra vapes nu!

Gratis frakt vid köp av 6+ vapes

Extremt bra priser

Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa priserna på marknaden

Snabb Leverans

Frakt mellan 1-4 dagar, gratis frakt vid köp av 6 eller fler vapes

Högsta Kvalité

Med vår nikotinsalt e-liquid blir det enklare att inhalera ångan, och det ger en mer potent nikotin hit jämfört med konventionella e-vätskor

Populära vapes

Vilka är Myde Sweden?

“Maximera ångan, minimera priset” är en slogan som vi på Myde Sweden tar på största allvar. Vi tillverkar och erbjuder e-cigaretter av högsta kvalitet samtidigt som vi erbjuder några utav de bästa prisera på marknaden. För oss är du alltid vår högsta prioritet, och vi gör allt i vår makt för att säkerställa att du får en så bra upplevelse som möjligt med oss.

På Myde Sweden har vi en stark passion för e-cigaretter och vi leder ständigt branschen framåt med våra innovativa lösningar och idéer. Vad är det då som skiljer våra produkter från andra produkter? Vår nikotinsalt e-liquid sätter oss i framkant genom att göra det enklare att inhalera ångan, och ger även en mer potent nikotin-hit jämfört med konventionella e-vätskor. Dessutom använder våra produkter meshcoils istället för traditionella trådcoils. Här är några fördelar med meshcoils:.

  1. Jämn uppvärmning: Meshcoils har en stor yta jämfört med traditionella trådcoils, vilket ger en mer jämn uppvärmning av vätskan. Detta resulterar i en jämnare ångproduktion och förbättrad smakupplevelse.
  2. Snabbare uppvärmning: Meshcoils har en snabbare uppvärmningstid jämfört med traditionella trådcoils, vilket minskar tiden det tar att nå önskad temperatur och producera ånga.
  3. Längre livslängd: På grund av dess struktur och jämn uppvärmningsteknik har meshcoils vanligtvis en längre livslängd än traditionella trådcoils. Detta innebär högre kvalitet och mindre risk för e-cigaretter som går sönder. 
  4. Förbättrad smak: Den större ytan och jämnare uppvärmning av meshcoils hjälper till att förbättra smaken av e-vätskor, vilket gör det möjligt för användaren att uppleva smaken på ett mer nyanserat sätt.
  5. Mindre risk för torra träffar: Meshcoils har en effektivare vätskeabsorption jämfört med traditionella trådcoils, vilket minskar risken för torra träffar eller brännskador på vätskebommen.

Behöver du hjälp med att välja?

Hos Myde Sweden är vi dedikerade till att erbjuda en förstklassig kundservice. Vi förstår att valet mellan smaker och modeller kan vara svårt, men vi är här för att göra processen så smidig som möjligt. Vår kunniga och vänliga personal finns till hands för att svara på frågor och ge råd, och vi är mer än glada att guida dig genom vårt sortimentet för att hitta de smaker och modeller som bäst passar dina behov och preferenser. Med Myde Sweden är det vår prioritet att säkerställa att du går härifrån helt nöjd.

Intresserad av att bli återförsäljare eller beställa stora mängder?

Kontakta oss för att diskutera priser!

Varukorg